Workshops

Healthy Shopping Tour
De supermarkt staat vol met producten. Maar welke producten kan je nu beter wel kopen en welke kan je beter in het schap laten staan? Healthy Shopping Tour krijg je een 30 minuten durende tour door een supermarkt naar keuze. Hierbij leer je over de producten in de supermarkt en hoe je makkelijk gezonder kan eten.
Kosten: €20,- per persoon.

Workshop Eet beter!
Wil je meer leren over gezonde voeding? Wil je lekkerder in je vel zitten? Ik leer het je! Ik verzorg de workshop Eet beter voor groepen van 4 tot 15 personen. Tijdens de workshop leer je de basis van voeding, wat voeding met je lichaam kan doen en hoe je gezonder kan eten zonder veel moeite. Na afloop krijgt iedere deelnemer een informatiemap mee naar huis met handige informatie en tips.
Kosten: €10,- per persoon bij mij aan huis in Vlagtwedde. Op locatie in een straal van 20 km van Vlagtwedde €12,50 per persoon. Verdere afstanden zijn ook mogelijk. Neem daarvoor contact op via info@onlinedietist.com

Workshop Gezond Koken
Zou jij graag willen leren hoe je gezonde recepten kan maken en hoe je gezond kan koken? Tijdens de workshop Gezond koken leer je dit. De recepten die gemaakt worden tijdens de workshop zijn naar eigen invulling. Alle benodigde ingrediënten worden voorafgaand aan de workshop door mij georganiseerd. Deze workshop is ook handig in combinatie met de workshop Healthy Shopping Tour. Voorafgaand aan de kookworkshop wordt in de (dichts bijzijnde) supermarkt alle benodigde ingrediënten bepaald, er wordt informatie gegeven over de ingrediënten en hoe je het recept nog gezonder zou kunnen maken.
Iedere deelnemer krijgt na afloop een informatiemap mee naar huis met de gemaakte recepten en andere informatie. De kosten zijn afhankelijk van de recepten die gemaakt worden tijdens de workshop. Neem hiervoor contact op met via info@onlinedietist.com